Hei, tässäpä mie!
Koska multa on useampi kysyny että kuka se Piia oikein on ja mitä se tekkee, ajattelin laittaa tähän ihan tämmösen naamakuvan ja kertoa että miepä mie! Näillä uusilla kotisivuilla on myös esittey minusta, mutta tässä vähän koostettuna että mitä mie teen ja mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat tässä alati muuttuvassa maailmassa.

Sama nainen; vie ihmisiä melomaan, patikoimaan, lumikenkäilemään, pilkille, kotahetkiin, soittelee suurta noitarumpua ja on se mielen lempeä personaltrainer mm. kipujen, elämänhallinnan, stressinpoiston, univaikeuksien äärellä.

Hotelli Kivitippu avaa ovensa 1.6. ja samaan aikaan suloinen käsityöpuoti Kultainen Kiulukka siirtyy myös Lappajärvelle, Nykälään, minun kanssa saman katon alle kirpputorini lopettaessa toimintansa. Kahvila Onnentupa jatkaa toimintaansa, tapahtumia järjestetään edelleen kuukausittain. Mm. yhteisölliset kakkuillat jatkuvat, näin keväällä on perennapäivä, toiminta torstait muuttui naisten fitclubiksi missä liikutaan rennosti ja mukavalla porukalla jne.

Lappajärven vanhinta taloa ja kahvilaa voi edelleen vuokrata yksityistilaisuuksiin, rippijuhliin, ylppäreihin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin, ristiäisiin, kokouksiin ja koulutuksiin.. Halutessa pitopalvelu Kokkitupa tuo tuttua ja laadukasta lähiruokaa pöytään ja ohjelman saa minulta.

Kahvilalta on tulevankin kesän aikana vuokrattavissa 4 kpl kahden hengen intiaanikanootteja ja 1 uusi yhden hengen sit on top kajakki. Trailerille mahtuu 4 melontavälinettä yhtäaikaa ja vuokraukset sisältävät tuttuun tapaan melontaliivit ja melat.

Kipinäkodan luonto- ja elämyspalvelut ja Onnenkipinät hyvinvontivalmennus on nyt hyvä ja tiivis pari jota täydentää kahvila Onnentupa Nykälässä, ihan tässä Kivitipun naapurissa olevassa punaisessa pohjalaistalossa.

Tiedän että tämä minun työnkuva on vähintäänkin rönsyilevä, mutta kaikki mitä teen tiivistyy yhteen punaiseen lankaan;
Tuottaa ihmisille iloa, mielihyvää, rentoutta, ongelmanratkaisuja, elämyksiä.. Olla avuksi. Juuri sinulle.

Tulehan käymään.

-Piia