Aarrekartta – lupa loistaa™

Tämä on aikaa Sinulle ja Sinun Unelmillesi. Aikaa pysähtyä kuuntelemaan, mitä Sinä oikeasti elämältä haluat. Illan aikana etsitään vastausta kysymyksiin ”Mitä minä tarvitsen ollakseni onnellinen? Millaista elämäni on, kun unelmani on totta?”.

Tässä valmennuksessa hiljennyt kuuntelemaan todellisia tarpeitasi; tulet näkeväksi, mitkä ovat aitoja toiveitasi tulevaisuutesi suhteen. Mitä hyvää elämällä on Sinulle tarjolla. Tämä 3 tunnin valmennus on aikaa sinulle ja sinun unelmillesi.

Unelmiesi aarrekartta avaa sinulle elämäsi haaveita, unelmia ja suuntaa minne haluat kulkea. Kartan kanssa perille pääsy on vain ajan kysymys.

Pienryhmään otetaan 6–8 osallistujaa. Vaikka koulutukseen kerätään ryhmä, jokainen tekee oman karttansa eikä niitä esitellä ryhmän muille jäsenille. Kartta on vain sinun ja se kertoo sinulle oikean suunnan. Toki, jos haluat joskus esitellä karttasi muille, se on täysin luvallista, mutta tällä kerralla lähdet kotiisi karttasi kanssa, kohti unelmia…

Hinta:
45€/henkilö

Varaa valmennus omalle ryhmällesi tai katso kalenterista, koska seuraava valmennus on!

040-595 4952
Piia Ikonen
3Dream™-valmentaja
Ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja
Rentoutusohjaaja
Luonto-ohjaaja

”Mä kaivoin esille aarrekartan, jonka tein sillon melkein vuosi sitten sun avustuksella. Nyt tajuun, että ne asiat on hautuneet jossain alitajunnassa koko tämän ajan, ja ne asiat on tapahtunu ihan oikeasti, melkein huomaamatta. Sellasetkin jutut, joiden merkityksen luulin tienneeni sillon kartantekohetkellä, niin ne asiat on tapahtunut, mutta niillä on vähän eri merkitys nyt kuin ehkä silloin oli.
On niin hämmentävää huomata, että toi karttasysteemi ihan oikeesti toimii. Aika hurjaa. Ja nekin asiat tosiaan, joista en oikein tienny, että mitä ne tarkottaa sillon, mutta niissä oli jotain mielenkiintoista… niin nyt niiden merkitys on selvinnyt.”

Rohkea Nainen