.. ettei ole sääskiä, ja rekikoirilla on hyvä olla!

Vaikka muutto pohjanmaalta toi noidan savoon, ei rekikoirahommia ole tarvinnut täysin jättää!

Yhteistyössä on voimaa, rekiä ja ammattitaitoista opasta tarvitaan ympäri Suomen, eikä tämä taito ole minulta minnekään kadonnut, vaikka enää ei omaa isoa laumaa olekkaan. On hienoa työskennellä kaluston kanssa toiselle yrittäjälle, olla apuna ja tukena. Olla se opas jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteissa. Joskus on paikattu asiakkaiden nenävarsia tai teipattu silmälaseja kesken safarin. Ensiapupakkauksesta löytyy lujaa teippiä..

Tarinan kerronta on itselleni se sydämen asia, ja lakki kuurassa ulkona tepsutellessa on tarinointi erityisen mukavaa. Lumi narskuu huopatossujen alla ja reissun jälkeen koirat nukkuvat onnellisina kopeissaan, massut täynnä hyvää velliä. Asiakkaat hörppivät kahvia kodassa ja nauru raikaa.

Näistä reissuista, jos mistä, on hyvät tarinat tehty. Otahan yhteyttä mikäli kaipaat omaa elämystä, kokemusta, ja kuunnella tarinoita. Minut löytää milloin mistäkin, mutta osaan suositella yhteistyökumppaneita, jotka ovat (lähes) yhtä hyviä tarinan kertojia kuin minäkin!

Mene ulos, nauti pakkasesta ja hymyile leveästi. Sää on pukeutumiskysymys!

p.s. hyvää ystävänpäivää. <3